Fascinatie over vacatures zoeken

De invalpool met de Librijnscholen wordt beheerd via Poolwest. Vanwege de uren die u zodra invaller werkt ontvangt u een aanstelling voor Librijn, Poolwest regelt dit invalwerk en de vervangingsaanstelling. Voor meer informatie klik hier.

Ben je een horecatopper (in spe), spontaan en gastgericht en lijkt dit jouw het jouw opwindend om te werken op een met een leukste terrassen over Groningen! Laat het ons weten!

Omdat onze keuken van 11.00 uur open is bestaan er veel uren overdag te maken. Het heeft zodra voordeel het een kok voor het Goudkantoor tevens alsnog een sociaal leven naast dit werk kan beschikken over.

Tevens ben je verder een voorbeeld in dit uitvoeren over bedieningswerkzaamheden. Je uitdaging in de horeca kan zijn gastencontact die is gericht op diensten en probleemoplossing.

We zoeken iemand betreffende prima serveer skills en welke gezellig en spontaan kan zijn. Deze topper willen wij graag in ons team bemerken stralen.

Interesse in deze vacature? Solliciteer via jouw motivatie betreffende CV + foto te sturen tot sollicitatie@driegezustersgroningen.nl.

Als hulpkok werk je werkend mee in een knusjes
sfeervol klein team en ben jouw mede verantwoordelijk wegens het verrichten betreffende voorbereidende werkzaamheden (onjuist en place) en dit doorgeefklaar maken betreffende gerechten.

Ingeval medewerker bediening ben je verantwoordelijk voor dit ontvangen aangaande gasten, opnemen betreffende bestellingen, melden over informatie, serveren over bestellingen en afrekenen betreffende gasten. Ben jij persoon betreffende:

Gaarne een momentje in jouw item aanduiden op die functie je reageert en bij jouw sollicitatie graag ons actuele (pas) foto.

Met genoegen enigszins in je onderwerp aanwijzen op die functie jouw reageert en voor je sollicitatie graag een actuele (pas) foto.

(Parttime & Fulltime) Jaaaa! Het leukste feestcafé betreffende Groningen en omgeving barst uit z'n voegen! En daarom bestaan wij op ga naar deze blog zoek naar ons zoveel genoeg hardwerkende feesthanden wegens de bar en zaal.

Bij brasserie Midi staat authenieke gastvrijheid en pure smaken op dit menu, wij werken dagelijks weer met een ultieme beleving wegens onze gast en doen het betreffende ons huiselijk en niet weet te groot team.

Een KNMvD behartigt de belangen betreffende dierenarts en dier en komt op voor een positie over een dierenarts in de maatschappij. Arbeidsrelaties

Daarnaast is een klein deel van de medewerkers werkzaam buiten het provinciehuis. Zij werken onder andere als brug- of sluisbedienaar of houden zichzelf druk betreffende dit beheer en onderhouden met een provinciale wegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *